Te Ikim Se Bashku Testo

Testo Te Ikim Se Bashku

Tiziano Ferro: "Lo Stadio" è il nuovo singolo
Scarica la suoneria di Te Ikim Se Bashku!
Guarda il video di "Te Ikim Se Bashku"

Te ikim larg prej ktu fshehtas pa lene gjurme me jete udhtojme pafund t'mos mujn t'na gjejne askund larg ne ndonje hapsire ne dimesion te ri t'vetmuar me dashuri vetem une dhe ti Sonte mua eja me merr larg te gjithve t'ikim per cdoher s'e kam dert nese dikush na ndjek ikim rrugve ku askush nuk na gjen Te ikim larg prej ktu fshehtas pa lene gjurme me jete udhtojme pafund t'mos mujn t'na gjejne askund larg ne ndonje hapsire ne dimesion te ri t'vetmuar me dashuri vetem une dhe ti Sonte mua eja me merr larg te gjithve t'ikim per cdoher s'e kam dert nese dikush na ndjek ikim rrugve ku askush nuk na gjen

Altri testi di Altuna Sejdiu
Scarica la suoneria di Te Ikim Se Bashku!
Lascia un commento