Albanian Girl Testo

Testo Albanian Girl

Negrita: è uscito il nuovo album “9″
Scarica la suoneria di Albanian Girl!
Guarda il video di "Albanian Girl"

Girl [x4]
Albanian girl
Albanian girl
Albanian girl

Atraktive e ne qdo hap
Jam diva qe hyn ne club
E syri yt me kap shpejt
Pa komplekse e boj nxet

Me apo pa make up
Jam ma e mira n'club
Vetem nese nuk sheh

Albanian girl
Beautiful, beautiful
Albanian girl
E embel
Albanian girl
Raca jo nuk don koment
Albanian girl
E bojm nxet qdo kontinent
Albanian girl
Albanian girl
Albanian girl

Ne club jom si magnet
Dhe qdo sken e boj nxet
Levizja ime te pushton
Shikimi im hipnotizon

Me apo pa make up
Jam ma e mira n'club
Vetem nese nuk sheh

Albanian girl
Beautiful, beautiful
Albanian girl
E embel
Albanian girl
Raca jo nuk don koment
Albanian girl
E bojm nxet qdo kontinent

Albanian girl
Beautiful, beautiful
Albanian girl
E embel
Albanian girl
Raca jo nuk don koment
Albanian girl
E bojm nxet qdo kontinent

Albanian
Sexy lady, albanian girl
Shum hot albanian girl
Frym qe nuk don koment
E bojm nxet qdo kontinent
Sexy lady, albanian girl
Shum hot albanian girl
Frym qe nuk don koment
E bojm nxet qdo kontinent

Albanian girl

Altri testi di Dafina Rexhepi
Scarica la suoneria di Albanian Girl!
Lascia un commento