Femen Unique Testo

Testo Femen Unique

One Direction: Zayn Malik lascia la band
Scarica la suoneria di Femen Unique!
Guarda il video di "Femen Unique"

Special girl [x5]

Aksident me ligj
Te shikoj ne sy
Dhe pastaj e vrej
Se pa ti e kte kesh ne ty
Me sy pom lyp prap mem pa
Shove ju thu
Sonte kjo ra
Por kupto qe shum gabon
Nese m'pelqen
Te thirri vet se jom

Special girl - E me dua nje
Special men - Me sharm e me stil
Qe shkojna bashk me tjete slik
Se un jam femen, femen unique

Special girl - E me dua nje
Special men - Me sharm e me stil
Qe shkojna bashk me tjete slik
Se un jam femen, femen unique

Aksident me ligj
Te shikoj ne sy
Dhe pastaj e vrej
Se pa ti e kte kesh ne ty
Me sy pom lyp prap mem pa
Shove ju thu
Sonte kjo ra
Por kupto qe shum gabon
Nese m'pelqen
Te thirri vet se jom

Special girl - E me dua nje
Special men - Me sharm e me stil
Qe shkojna bashk me tjete slik
Se un jam femen, femen unique

Special girl - E me dua nje
Special men - Me sharm e me stil
Qe shkojna bashk me tjete slik
Se un jam femen, femen unique

Special girl - E me dua nje
Special men - Me sharm e me stil
Qe shkojna bashk me tjete slik
Se un jam femen, femen unique

Special girl - E me dua nje
Special men - Me sharm e me stil
Qe shkojna bashk me tjete slik
Se un jam femen, femen unique

Altri testi di Dafina Rexhepi
Scarica la suoneria di Femen Unique!
Lascia un commento