Ku Po Rina Testo

Testo Ku Po Rina

Alessandra Amoroso: si chiamerà 'A Modo Mio Vi Amo' il suo primo libro
Scarica la suoneria di Ku Po Rina!
Guarda il video di "Ku Po Rina"

Sdi ka po rina veq tu knu po rina
e hip hip hopin nuk pe lajna veq kerkush e\dhe neve spo na ban po qa me bo kerkush nuk perzihet per neve se e dina kush jena vetem pina na e zdina kur a boll vetem kerkush spo na don na ty i njek gazetart
e kameramat e tash krejtp po na
dojn po na njekin tash ata po aper po merzitna se ater iq nuk na kan v dash e unikkatili po don me qu kry po kush a ai se rimat e atynve jan ty i qiii askush nuk a ka i ngon ... e meste qon ma kry se ketu a double-g zero man etj edhe a ketu te double-g hehe

Scarica la suoneria di Ku Po Rina!
Lascia un commento