Ne Doren Tende Testo

Testo Ne Doren Tende

Tiziano Ferro, al concerto non si presentano 1000 persone per paura di attentati
Pa levizje, do shkoj
atje ku shpirti s'ndjen dhimbje, do shokj
do mbyll syte dhe
do te gjej

nga larg po te lutem
mos me harro
digjem per fjalen tende
etjen mos ma shtero

ne doren tende lindin
nga lotet buzeqeshje, que shkrijne
dimrin brenda meje

nga larga po te lutem
mos me harro
digjem per fjalen tende
etjen mos ma shtero

mos ul koken ne heshtje
c'do gje do kaloj
ki shpirti s'ndjen dhimbje
gjithshka qu kam hambur
serisht do ta gjej
ne doren tende.