Shko E Mos U Kthe Testo

Testo Shko E Mos U Kthe

Nexhati Sa vështirë e kam, përpara te t'dal, shumë vonë mu kujtua, sa m'ke dasht. Mu kujtuan fjalët, kur ti mi the, mos m'harro të lutem, mos më le. Erdha, por si duket vonë, unë ende të dua, s'di a më beson. (2 x) Remzije O shko, kur ma mos u kthe, Tani e kuptova, e di cili je. (2 x) Nexhati E di, kam gabuar, Fajin e pranoj, Mua pasuria më hutoj. Jo nuk mund të bëhesh, n'dhe të huaj mbret, Më lejo tët dua, t'kam për jetë. Erdha falje të kërkoj, është hera e fundit, kurrë më s'do të gaboj. (2 x) Remzije O shko se nuk të besoj, Sa më shumë më lëndove, Ma nuk do të lejoj. (2 x) Nexhati Mos më thuaj shko, se zemra e thyer, ende ty të don. (2 x)