Potpuri Popullore Testo

Testo Potpuri Popullore

pse pse po m'le vet 2x kush t'ka than se te kam harru 2x kush t'ka than se ma ste du per ty isha evlean t'kisha ne zemer dhe te kom remzija* pse pse nuk po vjen 2x pse pse zemren ma then kush t'ka than se t'kam harru 4x kush t'ka than se ma s'te du per ty isha evleja t'kisha ne zemer dhe te kom