Jeta është E Shenjtë Testo

Testo Jeta është E Shenjtë

U këputën yjet dhe ranë në tokë Gjethe s'çelën pemët E këngën e lanë zogjtë Krejt papritur të binte nisi shi Jo s'ishte shi, por ishin lotët e mi I zgjata dorën dhimbjes me dashuri I fshiva ëmbël lotët Ti jepja më shumë shpresë Dhe me zërin tim Gjej forcë e ulërij I them kësaj bote "E nesërmja është tani" (refren) Po të kishte dhimbja fjalë Do flisnin edhe malet Sytë e mi të shkretë sa panë Si lajnë as oqeanet Jetën jo askush në botë Nuk mund ta presë në mes Jeta jepet veç një herë ...është e shenjtë ---------- (2 herë) U fikën edhe diejt, i mbyllën sytë Pas flakës së shtëpive Në valle rrotull djajtë Të gjithë ëngjëjt morën arratinë Me ta në qiell liria rrugën ndrin I zgjata dorën dhimbjes me dashuri I fshiva ëmbël lotët Ti jepja më shumë shpresë Dhe me zërin tim Gjej forcë e ulërij I them kësaj bote "E nesërmja është tani" (Refreni)