Kam Një Brengë Në Zemër Testo

Testo Kam Një Brengë Në Zemër

Erdha dhe të pashë, errësirë ishte jashtë Gjumi ty akoma nuk të paska zënë Në dritare rrije, si një yll atje më ndrije Zemra ime sa su çmend nga dashuria Të binin gërshetat mbi parvazin tënd të vjetër Kë më pret ashtu menduar nuk e di Kam një brengë në zemër s'di kujt ti ankohem Edhe malet më largohen Kam një brengë në zemër s'di kujt ti ankohem Edhe malet më largohen Doja të të thërrisja, të të merrja, të të shpija Në ca vënde lart, ku s'ka tjetër njeri Çupkë vetull ngjalë, për ty do të sjell një kalë Të kërcej mbi shalë të tij dhe të bëhem hi Por ti s'më dëgjon, në dritare rri mendon Çfarë mendon thuamë mua që ta di Kam një brengë në zemër s'di kujt ti ankohem Edhe malet më largohen Kam një brengë në zemër s'di kujt ti ankohem Edhe malet më largohen Doja të të thërrisja, të të merrja, të të shpija Në ca vënde lart, ku s'ka tjetër njeri Çupkë vetull ngjalë, për ty do të sjell një kalë Të kërcej mbi shalë të tij dhe të bëhem hi Por ti s'më dëgjon, në dritare rri mendon Çfarë mendon thuamë mua që ta di Kam një brengë në zemër s'di kujt ti ankohem Edhe malet më largohen Kam një brengë në zemër s'di kujt ti ankohem Edhe malet më largohen