Për Një çast Më Ndali Zemra Testo

Testo Për Një çast Më Ndali Zemra

Për një çast më ndali zemra, s'ishe ti, Shpirtin sonte ma trazove përsëri Më kujtohet sa shumë prisja Që të ndjeja erën tënde Kthehu dhe një herë të të shihja Ëndrra gjumin ma këputi e më zgjoi Mbi në mbres të ndjeva frymën, ku je ti Puthjet ende janë të nxehta S'na i ftoh dot largësia Eja mos u fshih vetëm në ëndrra (refren) Unë dhe ti Lusim natën që edhe pak të zgjaste Të mos kish agim Edhe dielli fare të mos lindte Vetëm unë dhe ti Lusim natën që pafund të zgjaste Të mos kish mbarim Edhe dielli atë ditë të shuhej Ndarje të mos kish Nëse mijëra kilometra sot na ndajnë