Ti je Mbret Testo

Testo Ti je Mbret

ti je mbreti zemres time
dhe me te ti dirigjan si do
smund te thot jo zemra ime
andaj kure mos e lendo

ti je dita ne kta syt e mi
ti je nata qe me fal gjum
ti je shpresa e jetes time
ti je çdo gje dhe fund
vazo me lule tkam mbi tavallin
arome plot je ti o shpirti im
sundo pushto, dhe beri ti krejt
sepse ti per mua je mbret

vazo me lule tkam mbi tavallin
arome plot je ti o shpirti im
sundo pushto, dhe beri ti krejt
sepse ti per mua je mbret

per tyshkrova poezi
thura endra dhe shum melodi
per ti bera dhe çka smunda
se te dua vetem ty

ti je dita ne kta syt e mi
ti je nata qe me fal gjum
ti je shpresa e jetes time
ti je çdo gje dhe fund
vazo me lule tkam mbi tavallin
arome plot je ti o shpirti im
sundo pushto, dhe beri ti krejt
sepse ti per mua je mbret

vazo me lule tkam mbi tavallin
arome plot je ti o shpirti im
sundo pushto, dhe beri ti krejt
sepse ti per mua je mbret

vazo me lule tkam mbi tavallin
arome plot je ti o shpirti im
sundo pushto, dhe beri ti krejt
sepse ti per mua je mbret

vazo me lule tkam mbi tavallin
arome plot je ti o shpirti im
sundo pushto, dhe beri ti krejt
sepse ti per mua je mbret