Ik Testo

Testo Ik

Ik, vetëm ik

merr me vete edhe hijen që le pasIk, vetëm ik

zëri yt në mëndjen time do humbasë


Ik, vetëm ik

dhe nga ankthi i përhershëm do shpëtojIk, vetëm ik

sytë e tu nga sytë e mi do ti largojQielli do të hapet

edhe nata do të zbrazet

jeta do të marrë një kuptim


Zemra më nuk falet,

edhe hapi yt do ndalet(refren)x 2 Ik - Jonida Maliqi

Ik me natën ti e mos u kthe

Ik nga ëndrra ime aty nuk je

Qielli yt do jetë gjithmonë me re

Merr me vete fjalët që s'më the.

Ik ti ik ti ik

vetëm ik ti ik ti ikIk, vetëm ik

dhe nga ankthi i përhershëm do shpëtojIk, vetëm ik

sytë e tu nga sytë e mi do ti largoj.Zemra më nuk falet,

edhe hapi yt do ndalet(refreni)Ik ti ik ti ik

Vetëm ik ti ik ti ik