Loco Testo

Testo Loco

They say i am loco
are you loco bro?
I am loco cun
ah ouais jsuis fou jsuis fou
ah ouais ah ouasi
jsuis fou jsuis fou
ah ouais ah ouais

They say I'm loco
I'm loco loco
They say I'm loco
I'm loco loco
Kta vec po folin bla bla bla
Un nuk e di per ça
Kta vec po folin bla bla bla
Un nuk e di per ça

Shqipe ca bone
Ky rrep ka zakone
Grat po rrepojn
E rreperat kopjojn
Po hajt se nuk ka gjo
o bro se kta nuk jan kurrgjo
SE na jena njo per krejt e krejt per njoo

They say I'm loco
I'm loco loco
They say I'm loco
I'm loco loco
Kta vec po folin bla bla bla
Un nuk e di per ça
Kta vec po folin bla bla bla
Un nuk e di per ça

Si tu vois mon équipe quipe quipe quipe
On sais jamais
Respect les meilleurs
Ou sinon tu peux faire tirer
mbape mbape mbape mbape mbape mbape
mbape mbape mbape mbape mbape mbape

They say I'm loco
I'm loco loco
They say I'm loco
I'm loco loco
Kta vec po folin bla bla bla
Un nuk e di per ça
Kta vec po folin bla bla bla
Un nuk e di per ça

Jeten e shpejt e rruges i njejt
Zdi a e ki vrejt
Diten dhe naten jom shtrenjt amo pare tu njek
Se asnjihere skan me kon
Sado tmunohen skena me i lon
Se u bo vonn
Erdhi e shtuna
Un jom me kta cuna
Krejt femnat i zuna... i zuna i zuna
Po mpysin po mthon ku je kon u thom te pazaa
Qajo nkafaz e tjetra osh tu mprit te plaza
(aje aje aje aje aje ajee
ah ouais ah ouais ah ouais ah ouais ah ouais
aje aje aje aje aje ajee
awe awe awe awe awe awee)

They say I'm loco
I'm loco loco
They say I'm loco
I'm loco loco
Kta vec po folin bla bla bla
Un nuk e di per ça
Kta vec po folin bla bla bla
Un nuk e di per ça