Më Fal Testo

Testo Më Fal

Hera E Pare Qe Jam Keq E Lenduar Para Syve T'mi,ajo Dhe Ti Perse Ndjehem Kaq Shume E Tradhtuar Ishte Apo S'ishte Keqkuptim? T'lutem S'paku Lejo Te Te Spjegoj Ajo Beri Te Di Qe T'dua Vetem Ty. (Alberti & Zanfina) Tash E Di Qe Bota Jone Qenka Vetem Nje Rreth Rreth I Pafund Me Ty Dhe Vetem Ty Ky Gabim Tregoj Qe Vetem Ti Je Dashuri M'fal Qe E Lendova Kete Lumturi. Shpirti Im Tashme Te Ka Falur Mirepo Truri Thote Eshte Tradhti, Brenda Meje Nje Lufte E Pa Ndalur Edhepse Je Ti Dhe Vetem Ti. T'lutem S'paku Lejo Te Te Spjegoj Ajo Beri Te Di Qe T'dua Vetem Ty.