1.2.3.4 Testo

Testo 1.2.3.4

1,2,3,4 Ato Jan 10 Ctoja Dhe 3 Zero Aq Te Dua Per Jet Shume Te Dua Te Kerkoj, N'anderr Naten Me Ty E Kaloj Hajde T'rrim Bashk Ni Her Jo Si N'anderr Por Me Sy Cel 2,6,4,8 Ato Jan 20 Ctoja Dhe Nje Zero Hajde Sa Ma Shpejt Shume Te Dua Te Kerkoj, N'anderr Naten Me Ty E Kaloj Hajde T'rrim Bashk Ni Her Jo Si N'anderr Por Me Sy Cel