Djalin Tonë E Martojm Sot Testo

Testo Djalin Tonë E Martojm Sot

Tupangji, Bjeri Tupanit Bjeri Bjeri Sa Ma Fort O0oo0o0o Po Na Vjen Nusja E Djalit Darsem Madhe E Bajna Sot O0o0o Darsem Madhe Bajna Sot Bjeri Bjeri Çiftelis Bjerri Bjerri Kputja Tellin O0o0o0o Çikat E Katunditit Sonte Mir Po E Lujn Bellin ( O0o0o Mir Po E Lujn Belin) EDHE Cires I Erdh Koha Cakrojn Gota Cifti Ri Vallzojn Nusja Edhe Dhandri Mashalla Sa Bukuri Edhe Cires I Erdh Koha Cakrojn Gota Cifti Ri Vallzojn Nusja Edhe Dhandri Mashalla Sa Bukuri Kengetar, Thuja Kenges Te Knoft Zemera Per Jet Dhe Mot O0o0o0o Thoj Te Gjith Te Hyn Ne Valle Djalin Tone E Martojm Sot Oo0o0o Djalin Tone E Martojm Sot Edhe Cires I Erdh Koha Cakrojn Gota Cifti Ri Vallzojn Nusja Edhe Dhandri Mashalla Sa Bukuri Edhe Cires I Erdh Koha Cakrojn Gota Cifti Ri Vallzojn Nusja Edhe Dhandri Mashalla Sa Bukuri