Ardit Gjebrea Testo

Testo Ardit Gjebrea

Ketu s`do t`jem , do jem larguar Ne tok i tretur si te tjeret Ne kafenene e preferuar Nuk do me shohin me kamarieret. Dhe neper udhet ku kam ecur , S`do ndihet kolla ime e thate Mbi varrin tim do te rrije i heshtur Nje qiparis , si murg i ngrate Ti do trishtohesh atehere Se s`do me kesh ne dhome gjalle Dhe kur ne xham te fryje ehe Do qash me eren dalengadale Po kur te jesh , merzitur shume Ne raft te librave kerkome Atje i fshehur do t`jem une Ne ndonje fjale a ndonje shkronje Mjafton qe librin , pak ta heqesh Dhe un do te zbres , do te vij pas teje Ti si dikur me mall do te qeshesh Si nje blerim pas nje rrekeje