Kur Braktis Ate Qe Don Testo

Testo Kur Braktis Ate Qe Don

Ti, ti po kthehesh perseri tek une me pendese dhe trishtim pafund ka kaq kohe qe po te pres, sa shume Vjen, permes eres neper nete ti vjennn Nostalgji dhe deshperim me sjell sa e huaj je tani, sa e ndjere Ku shkruan endrrat, ku? Ke deshen syte e tu, Se di Ne heshtim qe te dy na ndan nje ftohtesi tani Ref: Kur braktis ate qe do vjen nje cast qe e kupton se pa te ti dot s'jeton cfare me thuaj vlen ne bote kur je vetem e ke ftohte dhe nje zemer se gjen dot Ku shkuan pritjet, ku? Ku ndali hapi yte, Se di ne ndjenje ne fshehtesi jam skllavi yte me thote tani Une, sa trishtim po ndjej ne shpirt, cudi Kur pendesen shoh ne syte e tu S'di te dua, a te humba pergjithenji Ti, ti u ktheve lotin shoh te ngrire Jam i dobet dhe te fal, se di ne mund ta kthejme ne jete dashurine Ref: Kur braktis ate qe do vjen nje cast qe e kupton se pa te ti dot s'jeton cfare me thuaj vlen ne bote kur je vetem e ke ftohte dhe nje zemer se gjen dot Ku shkuan pritjet, ku? Ku ndali hapi yte, Se di ne ndjenje ne fshehtesi jam skllavi yte me thote tani