'SA KAM PRITUR TE JEMI PRAP TE DY Testo

Testo 'SA KAM PRITUR TE JEMI PRAP TE DY

SA KAM PRITUR TE JEMI BASHKE TE DY, DHE LIQENI DHE PEMET JANE ATY VETEM S'JEMI ATA QE JEMI DHE S'THEMI ATO QE THEMI DHE KUJTOJME TEKSTIN E VJETER NDERSA SHKRUHET KENGA TJETER EDHE PRAP JA KU JEMI NE TE DY NJERI TJERTIN S'E SHOHIM ME NE SY SA VESHTIRE TE BISEDOJME SE NUK DIME KU TA FILLOJME DHE KAM FRIKE TETE AFROHEM CUDI E NDOSHTA PEMET LIQENI DHE BARI DO TE DONIN TE TE PUTHJA PERSERI PO KUSH NGA NE DO GUXONTE KUSH NGA NE DO GUXONTE I PARI UNE PER VETE KAM FRIKE ME NDIHMO EDHE TI ME NDIHMO EHDE TI JA DHE PEMET KUR RRINIM NE TE DY EDHE EMRAT QE GDHENDEM JANE ATY ATY KA MBETUR QIELLI DHE ERA EDHE DIELLI DHE ASGJE NUK KA NDRYSHUAR VETEM NE KEMI MUNGUAR ESHTE ATY KU NE MBOLLEM NJE GEZIM ESHTE ATY KU NA NDAHU NJE TRISHTIM