Vetem Ne Kemi Munguar Testo

Testo Vetem Ne Kemi Munguar

Sa kam pritur te jemi prape te dy dhe liqeni dhe pemet jane aty, Vetem s'jemi ata qe jemi dhe themi ato qe themi dhe kujtojme tek stine e vjeter ndersa shkruajme kenge tjeter. Edhe prape ja ku jemi ne te dy njeri-tjetrin s'e shohim me ne sy sa veshtire te bisedojme se nuk dime ku t'ia fillojme dhe kam frike te te afrohem, cudi! E ndoshta pemet liqeni dhe bari do te donin qe te prisnim perseri edhe pse fjala eshte e cmuar si argjendi por heshtja eshte flori. E ndoshta pemet, liqeni dhe bari do te donin te te puthja perseri por kush nga ne do guxonte kush nga ne do guxonte i pari, une per vete kam frike me ndihmo edhe ti, me ndihmo edhe ti. Ja dhe pema ku rrinim ne te dy, edhe emrat qe gdhendem jane aty, aty ka mbetur qielli dhe era edhe dielli dhe asgje nuk ka ndryshuar vetem ne kemi munguar. Eshte aty ku ne mbollem nje gezim, eshte aty ku na ndau nje trishtim, jane puthjet perqafimet jane zenkat dhe gabimet jane aty ashtu sic ishin, sa cudi! Sa kam pritur te jemi prape te dy dhe liqeni dhe pemet jane aty, Vetem s'jemi ata qe jemi dhe themi ato qe themi dhe kujtojme tek stine e vjeter ndersa shkruajme kenge tjeter. E ndoshta pemet, liqeni dhe bari do te donin te te puthja perseri por kush nga ne do guxonte kush nga ne do guxonte i pari, une per vete kam frike me ndihmo edhe ti, me ndihmo edhe ti.