Mos Me Thuaj Fjalen Gurbet Testo

  • Home
  • >
  • L
  • >
  • Liria
  • >
  • Altre Canzoni
  • >
  • Mos Me Thuaj Fjalen Gurbet

Testo Mos Me Thuaj Fjalen Gurbet

Mos Me Thuaj Fjalen Gurbet..fjelen Gurbet Se Mua Zemren Po Ma Pelcet...po Ma Pelcet, Per Një Djal Që E Kam Dashtë..qe E Kam Dashte. Per Nje Djaaal Qe E Kam Dashtë, Nuk Na La Gurbeti Bashkë. Dhe I Huaj, Fjale E Ranë, Me U Dashtë S'na Ke Lanë. M'le Në Vuajtje, M'le Ne Lot. Mallkua Qofsh, Zemra Te Thot. Dhe I Huaj, Fjale E Ranë, Me U Dashtë S'na Ke Lanë. M'le Në Vuajtje, M'le Ne Lot. Mallkua Qofsh, Zemra Te Thot. Mos Me Pyet, Gje Mos Me Thuaj, Jo Mos Me Thuaj, Shum Po Qaj E Shum Po Vuaj..e Shum Po Vuaj E Kam Dashte, E Pres Ate Djal..e Pres Ate Djal E Kam Dashte, E Pres Ate Djal Kurr Mergim Skam Me Ta Fal. Mos Me Pyet, Gje Mos Me Thuaj, Jo Mos Me Thuaj, Shum Po Qaj E Shum Po Vuaj..e Shum Po Vuaj E Kam Dashte, E Pres Ate Djal..e Pres Ate Djal E Kam Dashte, E Pres Ate Djal Kurr Mergim Skam Me Ta Fal. Mos Me Pyet, Gje Mos Me Thuaj, Jo Mos Me Thuaj, Shum Po Qaj E Shum Po Vuaj..e Shum Po Vuaj E Kam Dashte, E Pres Ate Djal..e Pres Ate Djal E Kam Dashte, E Pres Ate Djal Kurr Mergim Skam Me Ta Fal. Mos Me Pyet, Gje Mos Me Thuaj, Jo Mos Me Thuaj, Shum Po Qaj E Shum Po Vuaj..e Shum Po Vuaj E Kam Dashte, E Pres Ate Djal..e Pres Ate Djal E Kam Dashte, E Pres Ate Djal Kurr Mergim Skam Me Ta Fal.