Te Pres Testo

Testo Te Pres

Të Prita Si Drit'e Agimit Si Nata Pret Hënën T'i Japë Dritë Të Pres Un' Ty Po A Do Vish? Më Sill Ti Gëzimin E Jetës Më Sill Buzëqeshjen E Akujt Shkri Do Vish E Di Me Dashurin' Eja, Eja Ti Shpirti(zemra) Hapur Rri E Pret Ja Tek Vjen Tani Nata Bëhet Dit' Më Jep Një Puthje Ti Dhe Un Bëhem Zog Në Qiell Zemra Zemrës Thotë: "Të Dua Fort!" Të Pres Porsi Lulja Pret Dritën Si Bregu Pret Valën Ta Prekë Një çast Të Pres Un' Ty Po A Do Vish? Më Sill Ti Gëzimin E Jetës Më Sill Buzëqeshjen E Akujt Shkri Pra Eja Ti Me Dashurin'! Eja, Eja Ti Shpirti(zemra) Hapur Rri E Pret Ja Tek Vjen Tani Nata Bëhet Dit' Më Jep Një Puthje Ti Dhe Un Bëhem Zog Në Qiell Zemra Zemrës Thotë: "Të Dua Fort!"