Te Kujtoj Testo

Testo Te Kujtoj

Sonte Nuk Po Gjejë Qetësi Zemrën Ma Trazon Ky Shi Kjo Natë Ty Po Më Kujton Edhe Plagët Po Mi Shton Ref: Zemren Thellë Ma Ke Lëndu N'zemrën Tënde M'ke Varru Mbi Varr M'helle Një Grusht Dhe M'solle Shpinën Dhe Më Le Sonte Prap Ty Të Kujtova çfar Më Bëre Shpejt Harrove Por Ky Shi Që S'ka Të Ndalë N'zemër Po Më çel Një Varr Ref:... Nëse Ti Beson N'dashuri Eja Prap,eja N'përqafim Mos Harro ,se Un' Prap Të Dua Mos Më Mbyt , Me Duart E Tua Ref:...