Pa Ty Jam Nje Shkretetire Testo

  • Home
  • >
  • L
  • >
  • Liria
  • >
  • Altre Canzoni
  • >
  • Pa Ty Jam Nje Shkretetire

Testo Pa Ty Jam Nje Shkretetire

Eja Sonte Ti I Bukur Plotë Hir Po Të Pres, Të Pres Un' Ty Ra Një Yll E Thash' Për Ty Një Dëshirë: "Jetën Ta Jetojm' Te Dy!" Ndizen Yjt E Zjarrtë, Ndizen Zemrat Në Një Pritje, Digjen O, I Dashur Mos Më Rri Ti Kaq Larg Kur E Di Se Ti Më Do Ti Ma Ndeze Zemrën Time Si Zjarr Dhe Në Jetë Veç Ti Më Ngroh. Lere Zjarrin Ndezur, Ndezur, Ndezur!... Mos I Shuaj Yjet E Shpresës Sime Ti! Eja Shpejt E Mos Vono! Jam Si Yll Që Digjet Shkret' E Në Vetmi Eja Ti Dhe Më Shpëto! Ti Më Le Në Shpirtin Tim Një Akullnaj' Eja Dhe Ma Shkri Të Lutem Ti Më Le Në Shpirt Një Shkretëtirë' Si Varr Ti Ma Bën Oaz Me Lule! O I Dashur Mos Më Rri Ti Kaq Larg Kur E Di Se Ti Më Don Ti Ma Ndeze Zemrën Time Si Zjarr Dhe Në Jetë Veç Ti Më Ngroh. Lere Zjarrin Ndezur, Ndezur, Ndezur!... Mos I Shuaj Yjet E Shpresës Sime Ti! Eja Shpejt E Mos Vono! Jam Si Yll Që Digjet Shkret' E Në Vetmi Eja Ti Dhe Më Shpëto! Ti Më Le Në Shpirtin Tim Një Akullnaj' Eja Dhe Ma Shkri Të Lutem Ti Më Le Në Shpirt Një Shkretëtirë' Si Varr Ti Ma Bën Oaz Me Lule!