Dua Të Dua Testo

Testo Dua Të Dua

Tashme Gjithcka Po Tingllon Si Deshtim Qetesia Jehon. Ne Keshtjellen E Vetmise Nje Person Dhe Kjo Me Frigon. Vetem Vetja Ne Kete Terr Me Lendon Asgjeja Sundon. E Dashur Nga Te Gjithe E Askush S'me Do S'me Do,se Une Jam Kjo. REF: Mbretereshe Pa Mbreteri Sundoj Kete Vetmi S'ka Njeri Ti Pa Mu. Perendeshe Pa Gjithesi Asgje Nuk Kerkoj Une Dhuroj Dua Te Te Du.