Kurrë S'Është Vonë Testo

Testo Kurrë S'Është Vonë

I Kot E Kane Secilen Fjale Mu Nga Ti S'munden Me M'marr Kur Hyn Brenda,nuk Mundesh Me Dal. Kot E Ka Dhe Nena Jote Qe Mi Nxiu 100 Mote, Borxhet Kthehen Brenda Kesaj Bote. REF: Jo Nuk Eshte Kurre Vone Kur Shpirti Don, Ajo Cka Eshte Shkru S'mundet Me U Ndrru. Mundesh Me Vdek Zoti Me Te Marr, Por Nuk Eshte Kurre Vone Une Te Ti Me Ardhe. II Kot E Kane,tash E Kam Lehte Une Jam Msu Cdo Nate Me Vdeke E Per Ty Me Fillu Nga Nje Jete. Kot E Kane Shoket E Tu Qe Me Gjujne Me Gur E Dru Une Nuk Mundem Nga Ti Mu Largu. III Kot E Kam Edhe Une Qe Po Behem Se S'te Du Nje Mije Vjet Po Du Me Te Harru. Kot E Ki Edhe Ti Nuk Eshte Zemra Me E Rreh, Kollin E Dashnine S'mundesh Me Fsheh.