Luftë Apo Paqe Testo

Testo Luftë Apo Paqe

17 Vjet I Kam E Me Duket Se 170 Cdo Dite Gjak E Lot E Buzeqeshja U Tret. Me Nje Enderr Une U Rrita Veq Me Endrren E Lirise Nuk Lejoj Te Ma Merrni Dhe Kjo Enderr T'me Braktise. REF: Nuk E Di Se Kush Po Vret Ne Kosoven E Lire Pse Po Qan E Po Vajton Nena Per Nje Bir. Pse Te Kete Sot Vend Vajtimi Lotet Neper Faqe Si Te Quhet Kjo Lufte Apo Paqe?