Urime Loqka Ime Testo

Testo Urime Loqka Ime

Nje Rreze E Bukur Dielli Ne Dhome Me Depertoi Buzeqeshjen Ma Ngacmoi Dhe Faqen Lehte Ma Ledhatoi. REF: Urime Loqka Ime Te Deshiroj Shume Fat Jete Me Shume Gezime Te Lumtur E Te Gjate. Urime Loqka Ime Se Ti E Meriton Jeto Me Shume Gezime E Gjithe Bota Po Feston. E Kenaqur E Shikova Ajo Paralajmeroi Sikur Deshi Te Tregoj Dite E Madhe Sot Agoi. Vet Jeta Eshte E Tille Shumehere Duket Deshtim Por Nje Dite Me Gezim E Hedh Poshte Cdo Hidherim.