Ante I Tokes Sime Testo

Testo Ante I Tokes Sime

Mjaft, se pashë më pashë I rrashë botës qark Unë vetëm me veten Shtegtar i ngratë Bota më josh si magji Por dua të kthej nga vij Se shpesh e më shpesh Ndjej që malli më mbyt Se dua pak ajër Të ngopem me frymë Çdo natë në gjumë shoh shtëpinë Në pragun e saj Të shlodh trupin tim (refren) Ante i tokës sime Atdhe, të prek dhe jam perëndi Po kam veç një zemër Po deshe ti, do rilind për ty, Ante Ante i tokës time Atdhe, të prek dhe jam perëndi Po tek ti kam zemrën Rrënjët tek ti Kur të shoh rilind, Ante --------------------