Bota E Madhe është Me Ty Testo

Testo Bota E Madhe është Me Ty

Bota e madhe është me ty Sa e vogel duket bota Kur e sheh nga lartesite Edhe njerezit kaq te vegjel ngjajne ?dhe shtepite Humbin malet dhe qytetet Kodrat, malet behen nje Qe te gjithe femije, te rinj e pleq Si dallon me asgje Nga lart pa rendesi Duken fjalet, xhelozite Humb e keqja e kesaj bote Por je ti... (refren) Se bota e bota e madhe eshte me ty Bota s'ka vlere pa dashuri Bote ti je Toke ti je Fryme ti je, vetem ti ----------------- (3 herë) Nga avioni bota ngjan Si nje harte pa kufij S'duken rracat edhe ngjyrat ...gjithe merite Zhduken ndotjet edhe luftrat Toka qiellit i perngjan Gjithe merzite e kesaj bote Ti leshon ne oqean Do shikosh si re te lehta Duken fjalet, xhelozite Ti i merr kaq seriozisht Por a e di se? (Refreni)