Fjalët E Përjetshme Testo

Testo Fjalët E Përjetshme

Jemi aq larg Sa duhet t'kaloj male e dete Të vij tek ty, të të gjej Jemi aq larg Por në çdo çast si mjergull e lehtë Ti qëndron mbi mua Ti det herë i qetë, herë i trazuar You are in my mind You're in my heart (2 herë) Nuk janë fjalët e mia Janë fjalët e përjetshme (refren) Fjalët e thjeshta Që njerëzit s'janë lodhur kurrë Së thëni e së dëgjuari S'janë mërzitur së kënduari As vuajtjet as luftrat Si shterën dot fjalët e thjeshta Që njerëzit s'janë lodhur kurrë Së thëni e së dëgjuari S'janë mërzitur së kënduari ------------------- Por ti se di Se sa lumturi më sjell qënia jote Dhe pa të prekur Do të të pres, tani dhe gjithnjë You are in my mind You're in my heart (2 herë) Nuk janë fjalët e mia Janë fjalët e përjetshme (Refreni)