Hape Qiellin Për Mua Testo

Testo Hape Qiellin Për Mua

Dashuri, kaq ditë që po të pres Bie shi, e di, dhe qielli derdh trishtim Si mund të rroj pa pakëz diell Si mund të rroj unë pa ty Jeta nuk ka kuptim Ti do vish, e di Ti do vish nuk kam dyshim Por unë dua që ti të më vish nëpër shi Nuk do ketë as ditë as natë As dimër as verë As bota nuk do jetë Do jemi vetëm unë dhe ti Dhe zëri yt që butë më përkëdhel Dhe dora jote në flokët e mi (refren) Hape qiellin për mua Sillma dritën e diellit Hape qiellin dhe retë do të ikin Do të shkrihen larg, diku larg përgjithnjë Po unë dua që diellin të ma sjellësh veç ti Si mund të jetoj pa pakëz qiell Si mund të jetoj pa ty ----------------- Ti do vish Dimri më n'veri do shkojë Pritjet do të shkrijnë si bora dalngadalë Nuk do ketë as ditë as natë As dimër as verë As bota nuk do jetë Do jemi vetëm unë dhe ti Dhe zëri yt që butë më përkëdhel Dhe dora jote në flokët e mi (Refreni) Eja ti mos vono Eja ti po te pres Eja ti vetem ti Hapma qiellin